Steluta Nastase-Lupu

Pasionată de oameni și de povestile lor in cariera, precum si de marketing online. Devorez cu placere orice noutate din domeniul social media, Adwords si customer behavior.

– Sunt web content editor pentru eJobs Group și pentru We Are HR
– August 2014- Ianuarie 2016 – Am lucrat ca Online Marketing Specialist in cadrul agentiei de recrutare si executive search ABC Human Capital, unde am fost responsabila de comunicarea online in domeniului HR. Prin campania SEO desfasurata, site-ul a ajuns de pe pozitiile 3-4 pe pozitiile 1-2 in Google pentru cuvinte cheie competitive in domeniul HR. Am scris  si pentru www.revistabiz.ro,  www.learningnetwork.ro, www.managerexpress.ro
– 2014 – Am castigat doua concursuri la Google Romania in cadrul Online Marketing Academy: Best Adwords Account si AdWords & Analytics Simulator
– Iulie 2008 – octombrie 2013 – Experienta ca Specialist comunicare si relatii publice pentru Best Tourism Group mi-a adus colaborarea cu numeroase site-uri printre care: www.unica.rowww.marieclaire.rowww.avantaje.ro,www.jurnalul.rowww.a1.ro www.antena3.ro pentru promovarea agentiilor din portofoliu: Christian Tour, Europa Travel, Prestige Tours, Cocktail Holidays;
– 2007 – 2008 Editor pentru revistele Glamour si Prevention.
– 2009 – Master in domeniul comunicarii corportative si resurselor umane la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Tema dizertatie: Folosirea mediului online in recrutare.

4 thoughts on “Despre mine

 1. Bună ! Am o întrebare, daca eu am lucrat în perioada 21.06.2019
  – 15. 10.2020, am fost concediata pe motiv neprezentarea la locul de muncă și am rămas însărcinată în jurul lunii septembrie cand eu eram la munca pot primi indemnizația de creștere copil?
  Țin să menționez că voi naște în luna iulie 2021.
  Multumesc frumos!

 2. Bună, Ionela,

  OUG 111/2010 precizează în art. 2 că pentru a beneficia de indemnizație de creștere a copilului este nevoie să fi realizat venituri în ultimele 12 luni din ultimii doi ani anteriori nașterii copilului. În cazul tău se va lua în considerare perioada iulie 2020 – iulie 2021. Mai ai nevoie de cel puțin 8 luni pentru a te încadra. Dacă starea îți permite îți poți lua un job remote până naști și te încadrezi pentru indemnizație. Sfatul meu este să ceri și îndrumarea reprezentanților Direcției de Asistență Socială din sectorul/orașul unde locuiești, care îți vor oferi un punct de vedere oficial.

  ART. 2
  (1) Persoanele care, în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, au realizat timp de cel puţin 12 luni venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, denumite în continuare venituri supuse impozitului, beneficiază de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, precum şi de o indemnizaţie lunară.
  (2) Indemnizaţia lunară prevăzută la alin. (1) se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată.

  Cu bine,
  Steluța

 3. Buna ziua! Va rog tare sa ma lamuriti intr o privinta. Am primit o decizie de la A.J.P.I.S. in care scrie ca trebuie sa returnez o suma de bani (reprezentand stimulent de insertie al primului copil) deoarece nu am realizat venituri impozabile intr o anumita perioada de ~2 luni. In aceasta perioada eu am avut concediu de maternitate fiind insarcinata cu cel de al doilea copil. Este normal sa i returnez desi primul copil nu implinise 3 ani? Stiu ca stimulentul se acorda pana cand copilul implineste varsta de 3 ani. V as fi tare recunoscatoare daca mi ati raspunde. Toate cele bune!

 4. Bună ziua,

  Este normal, din păcate, pentru că statul nu acordă două indemnizații în același timp aceleiași persoane. În concediu de maternitate nu sunt realizate venituri impozabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *