Am primit cu bucurie o invitatie la primul curs gratuit din sesiunea de traininguri “Buticul de PR”, organizat de Russenart Communications cu sprijinul IAA Romania. Va avea loc miercuri, 7 iulie, ora 19, la IAA House, Calea Victoriei nr. 126, Sector 1, Bucuresti.

Potrivit blogului www.buticuldepr.wordpress.com, trainingul este sustinut de Larisa Toader cu o experienta de 10 ani în comunicare si relatii publice, ocupand in ultimii 3 ani diverse pozitii manageriale in agentii multinationale (Ogilvy, Leo Burnett (prin Starlink), Civitas Global Ketchum), dar si in agentii de comunicare romanesti (Prais Corporate Communications).

Larisa Toader va puncta pe parcursul trainingului aspecte din lucrarea sa “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz”, primul volum dintr-un proiect mai amplu, intitulat “Buticul de PR”. Cartea ofera companiilor interesate o modalitate neconventionala de promovare, asumându-si totodata rolul de instruire a studentilor si tinerilor specialisti de relatii publice.

Practic, vor fi abordate urmatoarele teme: instrumente pentru pregatirea relatiei cu presa si principalele instrumente folosite in relatiile cu presa si modalitatile de folosire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *