O retea serioasa de comunicare si promovare a experietei profesionale trebuie tratata ca atare. Iata cele mai importante Do’s pe LinkedIn:

DO LinkedInsursa foto: socialbiznow.com


DO

– Updateaza-ti profilul cu experienta profesionala relevanta, cu realizari si recomandari
– Participa la LinkedIn Answers – este cel mai bun mod de a comunica si de a-ti extinde reteaua pe LinkedIn, in plus devii foarte popular pentru ca stimulezi conversatia
– Intra in grupuri pe LinnkedIn! Vei gasi oameni cu aceleasi interese, fara a fi nevoie sa ii cauti in search results.
– Foloseste cautarea avansata pentru a gasi oameni interesanti care au un cuvant important de spus in anumite domenii. Mergi dincolo de cautarea basic si descopera puterea cautarii avansate!
– Exporta contactele! Pe pagina de contact, exista optiunea “Export Connections”. Cel mai bine e sa la importi intr-un CRM (custumer relationship management). Asa poti administra contactele fara restrictiile LinkedIn.
– Trateaza profilul de LinkedIn ca pe un website! Asigura-te ca este bine corectat, formatat si de interes pentru altii. Cel mai bine e sa le ceri prietenilor sa il citeasca si sa fie critici.
– Foloseste cuvinte-cheie in profil. Cuvintele cheie din profilul de LinkedIn arata domeniul in care activezi, iar clientii te pot gasi mai usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *