Cum iti pastrezi o imagine profesionala care sa te recomande pe LinkedIn? Simplu, evitand anumite setari si actiuni. Iata cele mai populare Don’ts pe LinkedIn.

linkedinsursa foto: covalentmarketing.com

1. Nu Spama! Este un loc unde oamenii vor sa creeze conexiuni, sa stabileasca relatii business, asa ca trebuie sa te asiguri ca esti autentic prin ceea ce postezi si ca iti pasa de ei inainte de a incepe sa vorbesti despre produsul sau compania ta.

2. Nu uita ca profilul pe LinkedIn tau e vizibil! Daca esti prea casual sau prea formal te va costa in business si in oportunitati. Pregateste profilul pentru taget-ul fixat si iti va aduce credibilitate.

3. Nu intelege gresit conceptul de conexiune! Te contectezi cu oricine sau doar cu oamenii pe care i-ai intalnit? Trebuie sa-ti stabilesti o strategie de conexiune!

4. Nu trimite invitatii fara continut! Atunci cand trimiti un mesaj de invitatie, personalizeaza-l! Spune cine esti si de ce vrei sa te contectezi cu o anumita persoana!

5. Foloseste numele intreg, nu un nickname sau un nume prescurtat. Ajuta mult la gasirea profilului tau. In plus, folosirea altui nume este o violoare a LinkedIn User Agreement care iti paote aduce pierderea contului.

6. Nu posta fotografii de grup, cu copiii sau cu prietenii. Alege o poza business pe care LinkedIn o va cropui.

7. Nu posta doar job-urile recente, ci intreaga experienta cu realizari.

8. Nu folosi paragrafe mai mari de cinci randuri in profilul de LinkedIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *