Desi nu face parte din profilul tau, Facebook News Feed este unic pentru tine si este primul lucru pe care il vezi cand te loghezi pe contul tau. Se schimba constant cu update-uri (link-uri, poze, filmulete video) postate de prietenii de pe Facebook si de paginile carora le-ai dat like.

Edit-Your-News-Feed-Settings
sursa foto: insidefacebook.com

Multi oameni de pe Facebook nu viziteza profilele prietenilor lor sau a paginilor pe care le plac cu o frecventa regulata. Ei depind de news feed.

Facebook Feed este sortat astfel: Top Stories si Recent News. Facebook iti arata toate “Top Stories” de la ultima vizita in partea de sus a News Feed. In functie de cati prieteni ai si de cat de des verifici pagina de feed, cateodata poti sa nu ai Top Stories. Cum determina Facebook “Top Storie-urile”? Foloseste factori precum: cati prieteni au comentat la o postare precum si gradul tau de interactiune cu o pagina sau cu un prieten. Pe scurt, iti arata stiri care ar fi relevante pentru tine. In partea dreapta, vezi ce comenteaza prietenii in timp real.

“Recent News” iti arata update-urile prietenilor in ordine cronologica.

Poti sa alegi ce pagini si profile sa vezi in News Feed, dand click pe “Edit options” de pe “Home Page”. De asemenea, poti ascunde update-urile de la anumiti useri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *