Grecii sunt mari petrecăreți și o vacanță ca între fete se anunță memorabilă: concursuri numai pentru voi, cei mai frumoși DJ, unii veniți chiar din Ibiza, toga party și dans frenetic până în zori. Petrecerile sunt non stop, așa că fiți gata de a continua distracția din club pe mini vase de croazieră!

Creta
Orașul Hersonissos este plin de petreceri, iar lunile iulie și august sunt destinate nonconformiștilor. Instalați-vă comod în unul dintre resorturile cu vedere spre mare și spre parcul de distracții. Pentru fetele frumoase, clubul Star Beach din Creta organizează frecvent concursuri în bikini, așa că nu ratați ocazia de a vă expune cele mai frumoase piese vestimentare în parcul acvatic și de a concura pentru câștigarea unor premii super! Dacă e miercuri, atunci, pe seară începe flirtul pe plajă la o petrecere sălbatică unde codul vestimentar este alb. Nimeni nu poate lipsi de la Petrecerea cu spumă, cea mai mare din Hersonissos sau de la petrecerile de duminică cu DJ celebri, striptease show, body painting și un BBQ gratuit!

42-36764259

Rhodos
Când vine vorba de petreceri în orașul Rhodos veți găsi cele mai animate cluburi cu spectacole de lasere, sisteme de sonorizare fabuloase, karaoke și unele din cele mai faimoase discoteci din Europa, cu muzică excelentă și petreceri tematice fantastice. Cu cele mai trendy haine, faceți senzație în
Reflection Bar, un local șic aflat chiar in centrul orasului. Personalul e specializat în diferite tipuri de cocktailuri și shot-uri, plus cele mai savuroase Mojitos, preparate pe loc din lichioruri de calitate. În Mojo Bar, pe seară vă așteaptă o atmosferă relaxantă la umbra copacilor plus băuturi și distracție cu muzica preferată pe fundal. Are cele mai recente tehnologii pentru comunicarea cu restul lumii!

Zakynthos
Dacă plănuiți o vacanță lazy, beach-cluburile din Zakynthos vă răsfață cu bunătăți aduse chiar la șezlong, vederi fabuloase, dușuri și DJ care mixează cu cele mai bune hituri. Amplasat în golful relaxant din Porto Zorro, Azzuro Beach Club este o locație minunată pentru a petrece ziua cu valurile la picioare. În timp ce DJ-ul vă asigură muzică liniștitoare, vă relaxați la centrul spa unde împachetările cu noroi sunt perfecte pentru față și corp. Explorați și insula Cameo, unde veți descoperi o plajă cu pietricele albe, ape turcoaz și perdele de muselină, dar și cele mai cool petreceri din mai și până în octombrie. Have fun!

corfu
Corfu
Serile cele mai cool le veți petrece într-unul cel mai bine păstrate secrete ale oraşului Corfu: Art Cafe, în spatele Muzeului de Artă Asiatică; grădina este minunată, un refugiu răcoros, liniştit, departe de agitaţia oraşului. Dacă sunteți în căutarea acţiunii – muzică tare şi dans – localurile de noapte sunt înşirate de-a lungul coastei de nord, între oraşul Corfu şi staţiunea Gouvia. Puteţi încerca Ekati, un club de noapte cu muzică grecească, dar și Corfu by Night cu ultimele hituri. Una dintre bărcile de croazieră vă oferă plimbări nocturne şi o vedere magnifică asupra insulei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *