Sfarsitul de an e perioada tocmai potrivita pentru rezolutiile anului 2010.
Nu ma pot plange de anul 2009, dar e loc si de mai bine. In anul acesta am castigat experienta in PR, mi-am largit relatiile in presa, am calatorit, am cunoscut oameni noi si simpatici, am aprofundat cunostintele din domeniul comunicarii corporative. Ce-mi doresc sa imbunatatesc sau sa experimentez?

1. Vreau ca job-ul sa-mi aduca provocari mari, sa-mi solicite creativitatea si sa-mi dea posibilitatea de a ma implica in proiecte importante.

2. Voi face eforturi (de timp) sa ma inscriu intr-un ONG, ajutorul dat unor persoane care au nevoie de el, imi va crea o stare de bine.

3. Promit sa citesc mai mult decat in 2009, atat literatura beletristica, cat si carti de specialitate din domeniul PR-ului.

4. Am de gand sa fiu mai activa pe retele sociale si sa mizez tot mai mult pe interactivitate.

5. Doresc sa cunosc destinatii noi, sa interacţionez tot mai mult cu oamenii din aceste destinatii.

6. Intentionez sa corectez si sa remediez problemele de comunicare ale colaboratorilor care inca nu cunosc termenul de feedback si deadline.

7. Mi-ar placea sa organizez tot mai multe evenimente, implicarea, scopul lor nobil ma fac sa ma simt increzatoare in propriile forte.

8. Mi-as dori mai multa organizare in sistemul de lucru in general, sarcini bine distribuite, oameni cu obiective clare.

9. Voi da mai multa atentie detaliilor si voi sta in preajma profesionistilor de la care am multe de invatat.

10. E clar, optimismul este esential, iar criza nu are ce cauta in planurile din 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *